Uw administratie vanaf €50

Bij Elite Group laat u gemakkelijk al uw administratiezaken doen. Bel of stuur een e-mail om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Wat kunt u van ons verwachten?

Altijd bereikbaar voor uw vragen

Wij staan altijd klaar voor u, per e-mail of telefoon. Wat u uitkomt!

We halen altijd deadlines

Wij voeren uw taken altijd op tijd uit, uw zorgen nemen wij uit handen.

We houden altijd contact

Communiceer makkelijker over uw dossiers, contact met dezelfde mensen.

Uw taken zorgvuldig verwerkt

Heeft u een waslijst aan taken? Geen enkel probleem voor ons.

MKB

Wij leveren administratieve diensten voor het midden- en kleinbedrijf en helpen ondernemers met het inrichten en optimaliseren van de boekhouding en loonadministratie, financieel en juridisch advies en het opstellen van jaarrekeningen.

Al ruim 15 jaar helpen wij ondernemers met het laten groeien van hun bedrijf. Wij weten als geen ander welke fases u als ondernemer doormaakt. En tegen welke administratieve, financiële en juridische uitdagingen u aanloopt.

Lees verder

Starters

Om als startende ondernemer succesvol te worden is alleen een goed idee vaak niet genoeg. U moet een ondernemingsplan schrijven, bedenken hoe u klanten gaat vinden en behouden en u krijgt te maken met de Belastingdienst.

Bij Elite Group hebben we veel ervaring met starters. Ervaring die we graag delen. We weten als geen ander met welke uitdagingen u als startende ondernemer te maken hebt en voor welke valkuilen u moet oppassen.

Lees verder

Over ons

Elite Group is opgericht in 2004. Onze kantoor is gevestigd aan de Admiraal Helfrichlaan 44A te Utrecht.

De synergie van zowel ervaring als frisse ideeën
Brengt onze collega's een decennialange ervaring mee; dit wordt aangevuld van kennis en inzicht met een frisse visie op een moderne dienstverlening, met ook oog voor alle digitale mogelijkheden.

Een ervaren en betrokken team
De medewerkers van Elite Group zijn maximaal opgeleid voor hun taak. Bijscholing door het jaar heen maakt hen tot experts in de laatste fiscale, administratieve en financiële ontwikkelingen.

Interesse?
Maak gerust een vrijblijvende afspraak via contact.

Neem direct contact op